Γυψοσανίδες - Θερμοπρόσοψη

Βιτσεντζάτος Βικέντιος - Παναγιωτόπουλος Ιωάννης
"Constructions Patras" - Συστήματα Αλουμινίου Πάτρα

 
H εταιρεία Constructions Patras των Παναγιωτόπουλος Ιωάννης και Βιτσεντζάτος Βικέντιος με έδρα την πόλη της Πάτρας, ασχολείται απο το 1999 με  Αλουμινοκατασκευές, Σιδηροκατασκευές, Μεταλλικά κτίρια, ειδικές μεταλλικές κατασκευές, ανοξείδωτες κατασκευές, γύψινες κατασκευές και θερμοπροσόψεις. Με έδρα την πόλη της Πάτρας εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα, με σεβασμό πάντα στον πελάτη. Συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως η Exalco και η Alumil. Με υπεύθυνο προσωπικό το οποίο διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και είναι κατάλληλα καταρτισμένο, καθώς και την άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.  Ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας, οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται ήτε στην παραδοσιακή ομορφιά ήτε στην σύγχρονη αισθητική. 
 
Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την μελέτη και την διακόσμηση  του σπιτιού σας ή του γραφείου σας.
 

Γύψινες Κατασκευές
Δημιουργούμε και αναδομούμε το χώρο σας με φανταστικές γυψοκατασκευές. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από πρωτότυπα σχέδια και καλύτερες ποιότητες υλικών. Η τέχνη μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αναλαμβάνουμε επίβλεψη έργων, ειδικές κατασκευές, διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ιδιωτικών και επαγγελματικών, με ψευδοροφές, χωρίσματα, κρυφούς φωτισμούς, γυψοσανίδες, θόλους, επενδύσεις τζακιών.  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας και προτείνει τις πιο οικονομικές λύσεις με μεγάλη γκάμα σχεδίων. Η επιχείρηση μας καλύπτει όλο το φάσμα των τεχνικών αναγκών από τη μελέτη και το σχεδιασμό εώς την εφαρμογή. Ελάτε σε μας για να εξασφαλίσετε άμεση εξυπηρέτηση - συνέπεια - ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 

Θερμοπρόσοψη Κτιρίου
Η εξωτερική θερμομόνωση, που είναι γνωστή και ως θερμοπρόσοψη ή κέλυφος είναι η θερμομόνωση των τοίχων εξωτερικά του σπιτιού σας. Με αυτό τον τρόπο η κατοικία σας μένει προστατευμένη από τη ζέστη και το κρύο. To σπίτι γίνεται εργονομικό και το κόστος σας για θέρμανση η δροσιά μειώνεται σημαντικά. Η θερμοπρόσοψη σε κτίριο  γίνεται με την τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών στο εξωτερικό μέρος των κατακόρυφων τοίχων του. Το κάθε κτίριο έχει διαφορετικές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την εφαρμογή μιας επιτυχημένης θερμοπρόσοψης, όπως είναι η υπάρχουσα θερμομονωτική του επάρκεια τα δομικά στοιχεία που αποτελείται και το τοπικό κλίμα της περιοχής.