Αλουμινοκατασκευές

Βιτσεντζάτος Βικέντιος - Παναγιωτόπουλος Ιωάννης

"Constructions Patras" - Συστήματα Αλουμινίου Πάτρα

 

Κουφώματα Αλουμινίου
 
Προστασία από τα Καιρικά Φαινόμενα
Τα κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας μας ανταποκρίνονται άψογα σε όλα τα καιρικά φαινόμενα, διασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης εντός της οικίας σας:
Θερμομόνωση | Διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας, χειμώνα - καλοκαίρι, χάρη στους εξαιρετικούς δείκτες θερμοπερατότητας (χαμηλό Uw).
Υδατοστεγανότητα | Αποτροπή εισόδου υδάτων στον εσωτερικό χώρο, λόγω της ιδιαίτερα υψηλής στεγάνωσης.
Αεροπερατότητα | Τα πολλαπλά στεγανωτικά ελαστικά «σφραγίζουν» το κούφωμα και αποτρέπουν την είσοδο αέριων μαζών στο εσωτερικό.
Αντοχή στην ανεμοπίεση | Στιβαρότητα και σταθερότητα απέναντι σε υψηλά φορτία ανέμου που ασκούν πίεση στο κούφωμα, ακόμα και σε ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως τυφώνες.
 
 
Αντοχή στον Χρόνο
Κουφώματα θα αγοράσει κανείς το πολύ 2 φορές στη ζωή του. Συνεπώς, έχει μεγάλη σημασία να είναι ανθεκτικά στις φθορές που προκαλεί ο χρόνος.
Το αλουμίνιο από το οποίο αποτελούνται τα προϊόντα μας είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό. Έχει εξαιρετική αντοχή απέναντι στη διάβρωση και χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση.
Τα πιστοποιημένα εξαρτήματα της γκάμας που χρησιμοποιούμε στα κουφώματά μας (μεντεσέδες, λαβές, μηχανισμοί, στεγανωτικά ελαστικά κ.α.) είναι εξίσου ανθεκτικά, ενισχύοντας στο μέγιστο τη συνολική αντοχή στο χρόνο.
Οι επιφανειακές κατεργασίες βαφής και ανοδίωσης που γίνονται στις σύγχρονες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις μας, θωρακίζουν το κούφωμα και το προστατεύουν από τη διάβρωση και τον ήλιο.
 
 
Ηχομείωση
Η ηχορύπανση έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι έχει ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας. Απολαύστε την ηρεμία που χρειάζεστε στο σπίτι σας, μέσω των κουφωμάτων.
Τα πιστοποιημένα κουφώματα παρέχουν υψηλές επιδόσεις ηχομείωσης και έτσι συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Ο δείκτης ηχομείωσης μετριέται σε dB (decibel) και όσο μεγαλύτερος είναι, τόσο υψηλότερη ηχομείωση προσφέρει το κούφωμα.
 
Αντίσταση σε Διάρρηξη
Η αίσθηση της ασφάλειας είναι μια από τις σημαντικότερες αξίες για ένα σπίτι. Η ενισχυμένη προστασία από ανεπιθύμητους επισκέπτες αποτελεί, λοιπόν, απαραίτητη προϋπόθεση στην επιλογή κουφωμάτων:
Υψηλές επιδόσεις αντίστασης σε διάρρηξη, που είναι αποτρεπτικές για κάθε επίδοξο εισβολέα.
Πιστοποιημένη αντίσταση σε διάρρηξη βάσει του προτύπου RC, για ενισχυμένη προστασία από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους διαρρήξεων.

 

Πέργκολες
 

Προσφέρουμε μια εντυπωσιακή γκάμα από βιοκλιματικές πέργκολες με κινητές περσίδες, πλήρως αυτοματοποιημένες, για τη μετατροπή ενός ανοιχτού χώρου σε μια μοναδικά άνετη εμπειρία. Οι περιστρεφόμενες περσίδες δημιουργούν μια πολύ στιβαρή και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη επιφάνεια (0-135°) για ελεγχόμενη ηλιοφάνεια, φωτεινότητα και ροή αέρα, καθώς και αποτελεσματική προστασία από βροχή και τις άλλες καιρικές συνθήκες.
Οι πέργκολες ενσωματώνουν γυάλινα συρόμενα πλαίσια, κάθετα ρολά σκίασης, κρεμαστά παντζούρια, συσκευές φωτισμού LED και θέρμανσης, και συστήματα αυτοματισμών τελευταίας τεχνολογίας για την υλοποίηση των προσωπικών σας προτιμήσεων.
Ιδανικές για αυτοστηριζόμενες, επιτοίχιες και πολλαπλές κατασκευές σε σύγχρονες κατοικίες, αυλές και κήπους, καθώς και σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταράτσες και πολλούς άλλους υπαίθριους χώρους.

 

Πλεονεκτήματα
Κορυφαία ποιότητα, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων
Επεκτασιμότητα κατασκευής και ευκολία τοποθέτησης
Πληθώρα λύσεων και τυπολογιών
Στιβαρότητα και πολύ μεγάλες διαστάσεις
Απαράμιλλη αισθητική και άνεση
Βιοκλιματικός σχεδιασμός
Αποτελεσματική σκίαση και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα